Energy Managment for Business

Učesnici ovog treninga dobijaju dragocene alate i uvide kako upravljati vlastitom energijom kako bi postigli veću efikasnost u upravljanju vremenom, finansijama i poslovnim poduhvatima. Naglašava se važnost prepoznavanja okidača stresa i strategija za upraljanje stanjima. Kroz trening, stiču se tehnike koje omogućavaju da se zadaci obavljaju brže i efikasnije, uz istovremeno očuvanje visokog nivoa energije.

Ova edukacija pruža dubok uvid i praktične veštine za unapređenje međuljudskih veština, efikasnosti u radu i očuvanje visokog nivoa energije u profesionalnom okruženju.

foto 2

Ovom edukacijom obuhvatamo širok spektar ključnih aspekata ličnog i profesionalnog razvoja. Fokus je na razumevanju i poboljšanju komunikacijskih veština, uključujući verbalnu i neverbalnu komunikaciju, postavljanje očekivanja i okvira za efikasnu komunikaciju. Takođe se istražuju međuljudski odnosi, sa posebnim naglaskom na poštovanju različitosti, prevazilaženju konflikata i razvijanju fleksibilnosti u timskom okruženju.

Edukacija takođe obuhvata razumevanje važnosti energetskog statusa za poslovni uspeh, uključujući strategije za održavanje visokog nivoa energije tokom dana.

Proučavaju se emocionalni status i načini kako bolje upravljati emocijama radi unapređenja energetskog nivoa.Takođe se istražuju nesvesne pasivne agresije, strategije manipulacije i kako se povezati na nivou vrednosti.

Tajne uspeha u kupi prodaj sistemu

Ova edukacija pruža duboko razumevanje “kupi-prodaj” sistema kao osnove razmene vrednosti u životu. Učesnici će naučiti važne aspekte komunikacije, uključujući razumevanje komunikacijskih modela, kako koristiti energiju žustrine, razigranosti i nežnosti, kao i razlikovanje verbalne i neverbalne komunikacije. Pored toga, fokus će biti na razvoju međuljudskih odnosa, poštovanju različitosti i prevazilaženju konflikata.
Prodaja je centralna tema, istražujući važnost strategije, balansiranja “kupi-prodaj” pozicija, očuvanja mentalnog i emotivnog stanja, povezivanja sa klijentima i stvaranja situacija u kojima su obe strane u dobitku. Identifikovani su i potencijalni problemi i blokade u prodaji, uključujući nedostatak komunikacijskih veština, prevelik fokus na novac i nedostatak samosvesti.
Edukacija se sastoji od tri modula koji obuhvataju različite aspekte prodaje i ličnog razvoja. Kroz interaktivne i iskustvene metode, polaznici će dobiti praktične tehnike za povećanje produktivnosti, motivacije i postizanja boljih rezultata. Moduli se fokusiraju na otkrivanje ličnih strategija, kreiranje novih strategija, upravljanje emocionalnim i energetskim statusom, identitet u prodaji, postavljanje ciljeva i ostvarivanje vizije sebe
Ova edukacija traje ukupno 30 sati tokom šest dana i pruža sveobuhvatni pristup unapređenju veština prodaje i ličnog razvoja. Polaznici će naučiti kako da ostanu dosledni sebi u procesu prodaje i razvoju poslovnih odnosa.

Team Coaching

Timski Coaching je ključni alat koji omogućava timovima visoku produktivnost u inspirativnom okruženju s visokim energetskim nivoom. Fokus je na radu s timom kao celinom, naglašavajući prednosti timskog rada i osiguravajući da svaki član tima ima svoje mesto i doprinos.

Važni aspekti uključuju produktivnost tima, koja zavisi od kvaliteta međuljudskih odnosa i komunikacije unutar tima. Takođe je ključno očuvati pozitivnu atmosferu za olakšavanje zadatka i prevazilaženje konflikata. Timski Coaching je neophodan za kompanije koje se suočavaju s izazovima kao što su loša komunikacija, zastareli načini rada, nedostatak standarda, nedostatak veština i znanja, i druge prepreke.

Proces Timskog Coachinga podrazumeva okupljanje učesnika kako bi definisali svoje uloge, izazove i zajedno pronašli rešenja. Uloga kouča je podsticati razmišljanje, osvešćivati resurse i identifikovati snage i oblasti za unapređenje. Kouč pomaže zaposlenima da zajedno dođu do najboljih rešenja, definišu akcione korake i postave vremenski okvir za realizaciju.

Treneri edukacija:

MILENA LOPUŠINA

Master Turizmolog, NLP Trener, Reiki Majstor

office@starisajt.mindlaboratory.rs
+381 63 8 255 725
www.starisajt.mindlaboratory.rs

DR DARKO CVETKOVIĆ

NLP Master Trainer, IN, Coach Master Trainer ICI

darko@energyhouse.life
+381 63 8 557 574
www.darkocvetkovic.com

KOMPANIJE SA KOJIMA SARAĐUJEMO
ILI SMO SARAĐIVALI

 • PPU “Bambini”
 • PLK Konzulat
 • “Top Holidays”
 • JP “Putevi Srbije”
 • TO Niš, Aleksinac, Ražanj, Lebane
 • PK rasinskog upravnog okruga
 • “MG Mivela”
 • “Namenska” Trstenik
 • “Tiens”
 • “Icotim” Doo
 • FLP
 • Hotel “Junior” – Brzeće
 • Udruženje poslovnih žena Niš
 • “Ambasadori dobre usluge”
 • “Boja”

POPUNITE FORMU I KONTAKTIRAJTE NAS